The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda dümdüz ve kostak bir görünüm sunar.

Now the LBMA maintains and publishes the Good Delivery Lists for gold and silver, which sets the benchmark for gold and silver mühür bars worldwide.

Özel dizaynı sebebiyle yegâne etki ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu gezi imkanı sağlamlar.

Istikrar odasında antrasit renkli koltuklar yahut sehpa üzere mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın umumi tasavvurına modern bir çekicilik tren.

Bu özelliği sebebiyle emniyetsiz esnek bir kullanım sağlayan antrasit rengi, asilli temaşa etmesi ve başka metalik özelliklerini ortamında barındırmasıyla bu arada bir çok özelliği çitndırır. Antrasit grinin temellıca özelliği şunlardır:

Eğer duvarlarınızı griye boyadıysanız ve gri duvar duvar boyası ile uyumlu renkler arıyorsanız koltuklarınızda münhal gri, bej, krem rengi, kahverengi kabilinden renkleri tercih edebilirsiniz.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere orantılı hizmeti sağlamaktadır.

Antrasit renk hane dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından makam hulliyatmlarına kadar kullanılan mutabakat renkleri ortamında kendine alan edinmiş renk olarak epey nazarıitibar çekiyor.

Siz bile Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken hayat yerınızı güzelleştiren bekâretçi düşüncemları ile evinize paha katabilirsiniz! Estetik ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşelendiren denk odası konseptleri, yeni neslin tüm antrasit renk tonları ihtiyaçları bölüm önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası hulliyatmları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara hissedar olacak istikrar grupları ve sandalye hulliyatmları, Bellona’nın ensesi kalın kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu tertibat sebebiyle dışarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Cevap 6 Antrasit rengi, katıksız renklerle birleştirildiğinde merasimsiz ve hamam antrasit renk tonları bir sonuçsuz yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları doğal renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir akort yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, natürel malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Antrasit ağır ve yoğun gri tonlarına iye olup çoğunlukla mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın sineindeki antrasit minerallerinden antrasit gri boya ilham hileınarak vüruttirilen bu renk tonu modern düşüncemlarda çoğunlukla tercih edilir.

Henüz modernize ve henüz azca karakterize mekanlar dâhilin ise grinin dargın tonlarını kullanın. Itici tonlarda göze çarpacak olan alt titrem mavimsi, yeşilimsi yahut morumsu olup biraz henüz cesur ve sınai bir âlem sağlayacaktır.

Minimalist bir güzel duyu havası evetşatan berrak gir rengi var olan renklerle bile kolayca uyum gösterebiliyor.

Report this wiki page